Bine ai venit in zona unde datele tale sunt in siguranta !

Ce este serviciul de Cloud ?

Stocarea in cloud reprezinta stocarea fisierelor pe anumite servere, practic poti avea acces la datele tale fara a le pastra in calculator sau alt dispozitiv cu o anumita memorie interna

Datele mele sunt in siguranta ?

Contul tau de Cloud foloseste o platforma hardware de ultima generatie de tip “object storage” capabila sa scaleze pana la 100PB intr-un singur cluster, in care informatiile tale sunt stocate in permanenta pe 3 hard-disk-uri diferite. Daca se defecteaza un hard-disk, datele sunt disponibile imediat de pe celelalte doua copii fara interventia operatorului. Mai mult, platforma hardware este capabila de self-healing, refacand automat datele de pe hard-disk-ul defect astfel incat sa ai tot timpul 3 copii diferite ale datelor.Deci da … datele tale sunt in siguranta !

Cum folosesc serviciul de Cloud ?

Trebuie doar sa te loghezi cu parola oferita, iar serviciul de Cloud iti permite in orice moment, din orice colt al lumii, prin intermediul unei simple conexiuni la internet sa ai acces la fotografiile si filmarea de la evenimentul tau.

Cat costa serviciul de Cloud ?

Pentru clientii care au ales o varianta de servicii in care este inclusa serviciul de Cloud, acesta este gratuit. Daca inca nu ai optat pentru o solutie de stocare a datelor online,  o poti face contra cost . Ia legatura cu noi si poti avea si tu siguranta amintirilor tale.

Cat este valabil serviciul de Cloud ?

Pentru variantele cu serviciu de Cloud inclus, acesta este valabil 2 ani, cat despre cele contra cost … nelimitat.

fotograf iasi

Maria & Ciprian

13 mai 2017

nunta bacau

Sabina & Costel

27 mai 2017

starea civila iasi

Georgiana & Mihai

10 septembrie 2017

Roxana & Costel

20 iulie 2017

sedinta foto teatrul national

Madalina & Corneliu

2 septembrie 2017